måndag, augusti 10, 2009

Orgasmer och komik

Den här responsenden här texten är verkligen komisk - frågan är om komiken är avsedd eller ofrivillig (det verkar så osannolikt...)
Jag har inte läst Kinseyrapporten men sympatiserar starkt med Svelands åkallan av Hiterapporten där på slutet. Visst har vi liksom ett allmänkulturellt problem med synen på kvinnlig orgasm. Annars hade det varit uteslutet att "pulla" av någon överhuvudtaget skulle betraktas som ett fullgott ord för kvinnlig onani (se t h). Annars hade inte kvinnor i spelfilm ständigt nått klimax helt utan att klitoris verkar vara involverad, medan kvinnor i mainstreamporr - det är mitt intryck i alla fall - hellre och oftare tar emot manssprut än själva orgasmerar. Annars hade det inte tjatats så mycket om g-punkten trots att de flesta av oss helt enkelt inte har den. Osv.


6 kommentarer:

Louise sa...

Haha! Mycket bra rutet, man måste ju vara halvblind för att inte se det uppenbara. Sedan visst finns det orgasmerande kvinnor på p-duken, men oftast är det ju faktiskt tämligen Sallyeskt?

Det är som att tänka sig att de lesbiska scenerna i porren är lesbiska.

*går och letar efter g-punkten*

Charlotte W sa...

Hehe.
Tack Louise!

Tanja Suhinina sa...

Jag tycker det är riktigt mycket klitorispill i mainstreamporren. Jag kollar inte på det så värst, men jag såg på en massa ett tag för att se hur sex framställs och de pillar som fan, faktiskt. Däremot är det ju förstås så att mannens orgasm är hela slutpoängen i en scen.

Charlotte W sa...

Jaha minsann, jag måste ha missat nåt isåfall - har sett en del pill men inte så mycket & inte särskilt många orgasmer. Kvinnliga alltså. Men tittar inte heller så mycket (och det skriver jag inte för att framstå som mindre intresserad än vad jag är - jag ÄR intresserad av porr men blir oftast besviken när jag ger mig in i den världen & tröttnar snabbt).

Louise sa...

Jodå, det pillas på klittan men oftast så där utstuderat för att det är gjort för män att titta på, men också väldigt mycket om och kring och smek på tuttarna. Därmed inte sagt att det är helt frånvarande med orgasmer.

Personligen rätt uttråkad av det mesta av mejnstreamporren, men ibland händer det. Rekommenderar en del youporn och liknande där hittar man rätt fantastiska klipp med tjejer som orgasmerar på riktigt, men så fingar de på klittan på riktigt också. Men då är vi inne på amatör-amatörporren (sic). Ja, alltså jag har letat förut just av denna anledning.:)

Charlotte W sa...

Ok, ska kolla in vid tillfälle. Tack för tipset! :)