måndag, september 24, 2007

Barnens bästa...

Satt & slötittade på Brottskod: Försvunnen i väntan på att TV2 skulle visa filmen Flying Daggers häromkvällen. Den försvunna var en kvinna, en moder, som i hemlighet börjat jobba som strippa. Tidigare hade hon jobbat på apotek, och poliserna som skötte fallet dolde inte att de ansåg det föreligga en avgrundslik skillnad mellan kvinnans gamla och nya anställning. Dessutom hade kvinnan före försvinnandet börjat vifta med misstänkt stora sedelmängder inför sina kollegor på strippklubben. Kunde det vara så att hon gjorde mer än dansa för kunderna? Nej, så skulle hon aldrig göra mot vår son, försäkrade maken.
Nej det får vi väl verkligen hoppas. För det förstår man ju, att om hon hade låtit sig penetreras mot betalning, då hade nog barnet tagit obotlig skada.
En annan som förstått det här sambandet är "Jag har aldrig hotat hennes barn väl. Tvärtom anser jag att de bör få hjälp i en situation där deras mamma - enligt sin pr-sajt - säljer sex bland annat hemma. Det kan inte vara lätt att växa upp med en sådan hemlighet i familjen. Vi får hoppas att någon av deras närmaste förstått situationen och hjälper familjen." Ja herregud, det minsta man kan begära av en moder är väl att hon har ett skötsamt sexliv.

3 kommentarer:

John Eje Thelin sa...

Är hon verkligen journalist, den där Altenstedt? Inte skriver hon väl på svenska för pengar i alla fall?

Präktig är hon i alla fall - tydligen ska det kampanjas mot cannabis med. Vilken tragiskt rädd människa hon verkar vara.

Charlotte sa...

Hon jobbar tydligen som informatör på länsstyrelsen i Skåne nu i alla fall, det är ju en typ av jobb som många journalister faller tillbaka på. Men jag har ingen aning om hur hennes utbildning & CV ser ut egentligen. Hon kallar sig själv både journalist & medieforskare, tydligen har hon skrivit en medievetenskaplig lic.avhandling man kan ladda ner via hennes blogg. Om man har lust & ork.

Charlotte sa...

Aha, enligt
http://www.xingfu.se/blogge/posts/07/09/23/Att-tysta-en-blogg/
har JPA jobbat på Sveriges radio som journalist.